Прес-центр17 вересня 2020, 08:09

Привітання голови райдержадміністрації Світлани Слюсарєвої з Днем Рятівника

Шановні рятувальники, ветерани та пенсіонери пожежно-рятувальної служби!

                Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем рятівника! Кожен з Вас володіє всіма якостями, необхідними рятівникові: людською мужністю, високим професіоналізмом, відданістю своїй справі. Це свято об'єднує людей сильних та відважних, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій, захистити здоров'я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим.
                Надзвичайні ситуації виникають несподівано, але в цих складних умовах завжди є Ви — справжні професіонали, які цілодобово підтримують оперативну готовність до боротьби з незваним лихом і готові якнайшвидше надати невідкладну допомогу. Ризикувати собою заради порятунку інших – таку професію може вибрати для себе далеко не кожен. Ваше життя – це ризик, пригода, сльози радості, мить жалю та надія. Ваша мужність та відвага є прикладом для багатьох.

Хочу висловити подяку за Ваш неоціненний труд та силу духу. У цей святковий день від усієї душі бажаю Вам і Вашим близьким міцного здоров’я, сімейного благополуччя та успіхів у нашій благородній справі. Нехай якомога менше буде тривожних викликів, а мир і злагода панують у Ваших домівках. Бажаю, щоб здійснилися всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день був світлим, мирним та дарував радість життєвих перемог!

 

Голова райдержадміністрації                                             Світлана Слюсарєва