Прес-центр1 червня 2020, 10:06

Привітання голови райдержадміністрації Світлани Слюсарєвої з Днем захисту дітей та Всесвітнім днем батьків

Дорогі діти, шановні батьки!

 

У перший літній день в Україні відзначають добрі і радісні свята – Міжнародний День захисту дітей та Всесвітній День батьків. Це свято наших дорогих, любих діток, водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

Від усього серця вітаємо дітей та батьків зі святом . Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб наші діти щохвилини, щодня були радісними та щасливими.

Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. Вірю, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Сьогодні й кожного наступного дня треба зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми й неодмінно стануть гордістю нашої громади та нашої держави.

Зичу вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та приємного відпочинку під час літніх канікул!

Батькам, бабусям та дідусям бажаємо міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку!

Подаруйте дитині посмішку! Обніміть її! Пам’ятайте, це їй потрібно!

 

 З повагою

голова райдержадміністрації                                                        Світлана Слюсарєва