Прес-центр22 червня 2018, 11:06

Про стан автомобільних доріг району

Значна частина вулиць і доріг населених пунктів району мають певні недоліки. Одним з головних недоліків є незадовільний стан дорожнього покриття, який може створити аварійну ситуацію на дорозі. Причинами цього вважається зношеність дорожнього покриття, значне зростання інтенсивності руху, особливо великовагових автомобілів у літній період, що призводить до руйнування елементів конструкцій мостових споруд та дорожнього покриття на них. В результаті, рівень  пошкодження  дорожнього покриття,  доріг  перевищує 80 %. Капітального та поточного  ремонту потребують, як дороги загального користування державного та  місцевого значення, так і дороги комунальної форми власності.

З початку року на дорогах комунальної форми власності здійснено ямковий ремонт у с. Новорозсош по вул. Новорозсошанська та в с. Донцівка по вул. Степна, Т. Шевченка та Підгорна.

Також станом на 22.06.2018 року філією «Новопсковський райавтодор» проводяться роботи з ямкового поточного ремонту асфальтового покриття на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С131002 (Сватове-Мілове)-Хворостяне (Ікове), використано 20 тонн гарячої  асфальтобетонної суміші.