Прес-центр23 квітня 2019, 16:04

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

 

Увага!

З 22 квітня 2019 року наша грантова підтримка малих та середніх підприємств (МСП) поширюється і відтепер діє по ВСІЙ території України.

Програма USAID Ukraine - USAID Україна «Конкурентоспроможна економіка України» розширює Річний програмний запит (РПЗ) - 2019-001 - МОДИФІКАЦІЯ №3.

Ключові зміни:

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» є програмою національного масштабу. Ми приймаємо заявки з УСІХ регіонів України.

Програма націлена на співпрацю з грантоотримувачами, які працюють у нових галузях або в галузях, що розвиваються, які мають потенціал для швидкого зростання, досягнення успіху на експортних ринках, створення інвестицій та збільшення зайнятості.

Програма відкрита для грантових заявок від ВСІХ галузей економіки. Однак, особлива увага приділяєтья роботі в галузях ІТ-послуг та виробництва меблів.
Середній час між подачею заявки та отриманням грантової допомоги дорівнює двом місяцям. Цей термін може змінюватися в залежності від складності запропонованої діяльності.

Грантові спеціалісти нашої програми допомагатимуть заявникам зрозуміти процедуру подання заявок в режимі електронного листування. Всі запитання щодо цього запиту надсилайте на електронну адресу: aps001@CEPUkraine.org

Дедлайн подачі заявок - 29 лютого 2020 року.

Повний текст документу разом з формою концепції грантового проекту можна знайти тут: https://drive.google.com/…/1s8a_gR4htDdLyyQzg6wRhDw7rE9K0r2…