Прес-центр25 червня 2020, 11:06

Протягом дії карантину на території Новопсковського району тривають перевірки суб’єктів господарювання

23 червня 2020 року в селах: Булавинівка, Піски, Закотне, Риб'янцеве та Писарівка комісією для проведення рейдів з метою контролю дотримання чинного законодавства та обмежень, пов'язаних із запобіганням поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, до складу якої входять  представники райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, поліції, ДСНС та Держпродспоживслужби було здійснено перевірку серед суб’єктів господарювання щодо дотримання ними чинного законодавства. У результаті перевірки санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних норм і правил стан об’єктів торгівлі на вищезазначених територіях визнано задовільним.

Також наголошуємо, що перевірки будуть здійснюватися на всій території районну постійно, протягом  дії карантину.

"Бережіть власне життя і здоров‘я, дотримуйтесь елементарних правил щодо профілактики інфікування та поширення короновірусної інфекції. Лише так ми можемо уникнути розповсюдження смертельного вірусу, який вже дістався і до нашого району.

На сьогодні Новопсковський район має дуже високі показники захворюваності населення на COVID-19 на території Луганської області і це безумовно не дає в повній мірі здійснювати послаблення протиепідемічних заходів.

 Маймо відповідальність та повагу один до одного!"