Прес-центр15 листопада 2017, 16:11

Проведена районна спартакіада з настільного тенісу, шахів та шашок

З метою популяризації здорового способу життя серед школярів, залучення  їх до регулярних занять фізичною культурою та спортом, згідно з календарем спортивно-масових заходів Новопсковського району,  15 листопада 2017 року на базі Писарівської ЗОШ І-ІІ ст. серед учнів загальноосвітніх шкіл І-ІІ ст. була проведена районна спартакіада з настільного тенісу, шахів та шашок.  Всього в змаганнях взяли участь близько 80 спортсменів, що увійшли до складу 13  команд.

Спартакіада пройшла насичено і цікаво дух суперництва і радість від власних перемог панували між учасниками. Тож, команди у наполегливій та нелегкій боротьбі впевнено йшли до фіналу і призові переможні місця між ними розподілилися наступним чином:

- в змаганнях з настільного тенісу команда  Писарівської ЗОШ виборола перше місце, команда Донцівської ЗОШ зайняла друге місце, команда  Ганусівської ЗОШ посіла третє місце.

- в змаганнях з шашок команда Павленківської ЗОШ  зайняла перше місце, команда Рогівської ЗОШ  посіла друге місце, команда Осинівської ЗОШ №1 - третє місце;

- в змаганнях з шахів команда Донцівської ЗОШ І-ІІ ст.  виборола перше місце, команда Писарівської ЗОШ  І-ІІ ст. посіла друге місце, команда Осинівської ЗОШ №1   ЗОШ І-ІІ ст. та зайняла третє місце.

           Всі призери особистої та командної першості були нагороджені грамотами сектору молодіжної політики, фізичної культури і спорту  РДА  та відділу освіти РДА.