Прес-центр21 червня 2018, 09:06

Проведено нараду з представниками Держпродспоживслужби.

Під керівництвом голови райдержадміністрації Людмили Латишевої, 20 червня 2018 року, в залі засідань райдержадміністрації відбулася робоча нарада з першим заступником голови райдержадміністрації, сільськими та селищними головами, керівниками сільгосппідприємств району та начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

В ході наради Олександр Гончаренко, головний спеціаліст – державний фітосанітарний інспектор відділу карантину рослин Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби в Луганській області, розповів присутнім про вимоги країн-партнерів до с/г продукції, що відправляється на експорт та про карантинний бур'ян – амброзію полинолисту.

Рута Петренко, головний спеціаліст – державний фітосанітарний інспектор відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби в Луганській області, повідомила про шляхи захисту бджіл від пестицидів та агрохімікатів, про проблему фальсифікованих пестицидів та агрохімікатів.

Всі питання, які були обговорені на нараді є дуже актуальними та важливими для району.

Підсумовуючи нараду головою райдержадміністрації визначено ряд доручень та рекомендацій з вирішення вищезазначених проблем. Крім того, Людмила Латишева звернулася до присутніх з проханням докласти максимальних зусиль по виконанню поставлених завдань.