Прес-центр7 лютого 2018, 08:02

Проведено семінар для вчителів української мови та літератури

       6 лютого 2018 року на базі Білолуцької ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся семінар для вчителів української мови та літератури в 5 класі.

       До уваги слухачів семінару було представлено виступ вчителя української мови та літератури Білолуцької ЗОШ І-ІІ ступенів Білянської В.І.-  з досвіду роботи над проблемою «Активізація пізнавальної діяльності учнів засобами інтерактивного навчання на уроках української мови та літератури».

       У ході заняття вчителі побували на відкритому уроці в 5 класі за темою: «Мій рідний край, моя земля! Тебе в поезії я славлю», в ході якого п’ятикласники показали знання, вміння  та практичні навички. Учні вчились використовувати набуті знання,  співставляти сюжет поетичних творів із фактами зі свого життя, декламували  власні вірші,. Працездатність  протягом всього уроку забезпечувалась за рахунок реалізації особистісно - зорієнтованого навчання, системно – діяльнісного підходу, різних завдань і частої зміни видів діяльності. На уроці була присутня гостя -Шовкопляс Любов Петрівна,  відома поетеса Білолуцька, яка декламувала власні вірші, представила свою виставку робіт із рукоділля та інших матеріалів.

      Робота семінару  була насиченою та цікавою. Корисний досвід, набутий під час заходу, вчителі зможуть використовувати у своїй педагогічній діяльності.