Прес-центр5 листопада 2019, 15:11

Проведено спільну перевірку підприємств та організацій Новопсковського району щодо готовності реагування на події пов’язані з погіршенням погодних умов в осіннє-зимовий період 2019-2020 років.

05 листопада відповідно до рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Новопсковського району, фахівцями Новопсковського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області спільно з головним спеціалістом з питань цивільного захисту Новопсковської РДА було проведено спільну перевірку підприємств та організацій Новопсковського району щодо готовності реагування на події пов’язані з погіршенням погодних умов в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

Під час проведення комісійної роботи було здійснено перевірку справності техніки, наявність паливно-мастильних матеріалів, запас піщано-сольової суміші.

З керівниками організацій та підприємств проведено корегування та відпрацювання порядку взаємодії у разі погіршення погодних умов в осінньо-зимовий період на території Новопсковського району.