Прес-центр21 травня 2018, 11:05

Пройшли зональні змагань Спартакіади Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування

  Вихідними  у спортивній залі Новопсковської дитячо-юнацької спортивної школи відбулися зональні змагання Спартакіади Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування. Новопсковщина щиро вітала учасників команд Марківського, Міловського районів та Біловодської ОТГ. Спартакіадна програма складалася з чотирьох традиційних видів спорту, таких як: волейбол, настільний теніс, шахи та шахмати.

    Нашу команду представляли працівники Новопсковської райдержадміністрації, спеціалісти Кам’янської сільської ради на чолі з сільським головою Плисом В.І., Заайдарівський сільський голова Недовєсов О.О., Пісківський сільський голова Бугаєвський О.В., Козлівський сільський голова Бутко К.В., працівники  Луганської  митниці  ДФС у Новопсковському районі та Управління пенсійного фонду тощо.

       За результатами напруженої і емоційної спортивної  боротьби набравши однакову суму балів та однакову кількість призових місць  команда Новопсковського району  поділила перше-друге місце з командою Біловодської ОТГ. Вітаємо нашу команду з добрим результатом і бажаємо успіху на фінальних змаганнях Спартакіади, що відбудуться 9-10 червня поточного року в  м. Кремінна.