Прес-центр2 липня 2020, 14:07

П'ятеро дітей Новопсковського району влаштовано до сімейних форм виховання

Питання захисту прав дітей на сьогодні є одним із пріоритетних напрямків реалізації державної політики. Але нажаль, не завжди діти мають можливість виховуватися в сім'ях та відчувати родинне тепло та турботу своїх близьких. Так сталося і з 5 братами, які проживають на території Новопсковського району, мати яких померла, а родичів, які б могли взяти на виховання дітей в родину не було. Тому діти були направлені до державних дитячих закладів тимчасового перебування. Службою у справах дітей Новопсковської районної державної адміністрації разом з Новопсковським районним центром соціальних служб для сім'ї дітей та молоді була проведена відповідна робота щодо влаштування дітей до сімейних форм виховання.

Так, протягом червня 2020 року кожна дитина знайшла сімейний затишок у родинах жителів Новопсковського району. Троє дітей віком від 3 до 8 років були влаштовані до дитячого будинку сімейного типу, який знаходиться на території Білолуцької селищної ради, одна дитина 11 річного віку була влаштована до новоствореної прийомної сім'ї в селі Можняківка та один хлопчик 7 річного віку був влаштований під опіку знайомої, яка  проживає в селі Рогове.

Велика вдячність всім небайдужим до дитячої долі, міцного здоров'я, наснаги та добробуту Вашим сім’ям. Ми дуже сподіваємося, що всі діти будуть зростати у любові та злагоді.