Прес-центр16 грудня 2019, 15:12

Результати участі юних важкоатлетів у змаганнях Кубку області з важкої атлетики

Днями у м. Сєвєродонецьк відбувся Кубок області  з важкої  атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років (2006 р. н. та молодші), до 17 років (2002-2005 р. н.), 2001 р.н. та старші.

 Наш район представляли вихованці тренерів - викладачів Луганської CДЮШОР   Андрущенка С. І. і Меженського Г.В та тренера-викладача Новопсковської ДЮСШ Буряка Д.О.  До змагань долучилося понад 123 спортсмени, що увійшли до складу 8 команд, у тому числі команди: Кремінського, Біловодського, Сватівського, Попасняньського, Станично-Луганського районів та команди з м. Сєвєродонецьк та Рубіжне.

Демонструючи  добру фізичну підготовку, блискучу витримку і незламну жагу до перемоги, за результатами напружених змагань в особистому заліку до 13 років  золото вибороли:

Андрущенко Олексій  у ваговій категорії +73 кг; Василенко Іван у ваговій категорії 55 кг; Ануфрієнко Єва у ваговій категорії 55 кг, Бахтин Віталій у ваговій категорії 49 кг; Батарон Микита у ваговій категорії до 38 кг.

Срібні нагороди отримали: Жарук Євгеній у ваговій категорії 67 кг; Корсун Юлія у ваговій  категорії 49 кг.

Бронзові медалі здобули: Говоров Владислав у ваговій категорії до 73 кг; Лютий Кирило у ваговій категорії 67 кг.

 У віковій категорії до 17 років  Рожков Ігор у ваговій категорії 81 кг; Левко Сніжана у ваговій категорії 45 кг - вибороли почесне I місце.

II місце у ваговій категорії 73 кг завоював Жигер Денис.

III місце у ваговій категорії 73 кг завоював Фісюк Данило.

           За результатами загального заліку у віковій категорії до 13 років серед юнаків команда нашого району посіла почесне II місце, серед дівочих команд  наші спортсменки посіли III місце.

 Всі учасники Кубку з нагоди новорічних та Різдвяних свят отримали подарунки від голови Федерації Луганської області важкої атлетики Сергія Пономарьова.

.      Вітаємо наших призерів та їх тренерів з добрим результатом, бажаємо натхнення, наснаги і нових спортивних звершень!