Прес-центр17 cічня 2020, 11:01

Розглянуто питання щодо вжиття необхідних заходів для недопущення виникнення нещасних випадків серед населення під час святкування Хрещення Господнє на водних об’єктах Новопсковського району

На засіданні робочої наради 16.01.2020 року за участі в. о. голови Новопсковської районної державної адміністрації та керівників медичної, протипожежної спеціалізованих служб цивільного захисту та спеціалізованої служби громадського порядку, було  розглянуто питання щодо вжиття необхідних заходів для недопущення виникнення нещасних випадків серед населення під час святкування Хрещення Господнє на водних об’єктах Новопсковського району.

За результатами обговорень було прийнято рішення щодо спільних патрулювань Новопсковського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області та Новопсковського ВП ГУ НП України у Луганській області для забезпечення безпеки населення під час проведення святкових заходів та забезпечення громадського порядку. Також було прийнято рішення щодо швидкого реагування Новопсковського РТМО у разі виникнення нещасних випадків серед населення для надання медичної допомоги постраждалим.