Прес-центр19 листопада 2019, 14:11

Серебро у змаганнях з гирьового спорту

16 листопада поточного року у місті Старобільськ юні спортсмени Новопсковщини взяли участь у відкритому обласному турнірі з гирьового спорту серед юнаків і дівчат, що був присвячений Дню працівників сільського господарства. Всього у  змаганнях взяли участь 82 спортсмени, що увійшли до складу 7 команд.

 Наш район представляли вихованці вчителя фізичного виховання Риб’янцівської ЗОШ I-III ст. Проньки А.В. та вчителя фізичного виховання Донцівської ЗОШ I-II ст Руденка О.А.

Демонструючи  добру фізичну підготовку, блискучу витримку і незламну жагу до перемоги, у особистому заліку у відповідних вікових та вагових категоріях титул чемпіона  вибороли Жеребило Руслан,  Риб’янець Сергій, Бітюк Олександр. Срібним призером змагань став Бублик Юрій. Бронзові нагороди отримали Андрущенко Назар, Пронька Іван, Солодовник Галина. У естафеті змагань Ульченко Сергій, Риб’янець Сергій, Солодовник Галина  посіли III місце.

За результатами загального заліку команда нашого району посіла II  місце.

.  Вітаємо наших призерів та їх наставників з добрим результатом, бажаємо натхнення, наснаги у підкоренні нових спортивних вершин!