Прес-центр18 грудня 2019, 08:12

Шановні працівники Новопсковського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану!

       Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! Це професійне свято було створене, щоб підкреслити значимість людей, які займаються важливою і кропіткою працею – записом актів громадянського стану.

     Переважна більшість з нас, якщо не сказати, що практично всі, хоча б кілька разів у своєму житті відвідували вказану установу. Працівники відділу державної реєстрації актів цивільного стану завжди максимально толерантні та виважені у своїй роботі, не дивлячись на те, що це зовсім не просто, адже ситуації, які вимагають участі працівників РАЦСу в основному не можуть залишати людей байдужими. Народження, укладання  шлюбу, зміна імені та встановлення батьківства, а також удочеріння та усиновлення, видача та відновлення ключових громадянських документів, здійснення інших повноважень, все це дуже важливо для нас всіх. Приходячи в РАЦС люди завжди знаходять розуміння і кваліфіковане професійне обслуговування.

     У День працівників органів РАЦСу вітаю всіх працівників, що забезпечують роботу цього всім необхідного державного органу.

     Щиро бажаю Вам і Вашим родинам Божого благословіння, міцного здоров’я, щастя, гарного настрою і якомога більше радісних моментів в житті, добробуту та благополуччя!

З повагою,

В. о. голови Новопсковської райдержадміністрації Світлана Слюсарєва