Прес-центр1 листопада 2019, 08:11

Шановні працівники соціальної сфери! Щиро вітаю вас з професійним святом!

 

         Турбота про людину, її майбутнє, забезпечення соціальних гарантій і допомога тим, хто її потребує – це надважливі завдання, які щодня виконують працівники соціальної сфери.

         Розбудова свідомого суспільства, яке дотримується принципів демократії і толерантного ставлення до співвітчизників, це не просто професія, це покликання, яке супроводжує все життя і яке здатне змінювати не тільки особисті погляди, а й думки тих, хто зневірився, опустив руки, втратив надії.

         Працівники соціальної сфери не лише виконують свої професійні обов’язки, вони здійснюють місію добра, милосердя, подекуди й порятунку. І саме від вас,  шановні працівники соціальної сфери, залежить довіра наших громадян до держави. Висока оцінка вашої ролі в системі державного управління і створення добробуту для українців – беззаперечна!

         Нехай життя буде сповнене оптимізмом, надіями, мріями, які безперешкодно здійснюються. Натхнення, щирості та терпіння у вашій благородній справі, реалізації ідей та задумів на користь кожного громадянина та всього українського народу!