Прес-центр28 грудня 2019, 09:12

Шановні земляки! Вітаю Вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають серця – Новим 2020-м роком та Різдвом Христовим!

 

         Перегорнуто  ще одну сторінку нашого життя, нашої історії. 2019 рік був щедрим на добрі справи, багатим на пам’ятні події. 

         2020-й має стати роком продовження реалізації важливих реформ, що забезпечать   подальший  розвиток України. Їхній успіх залежить від нашого спільного бажання жити в європейській, розвиненій країні, від порозуміння, злагоди й довіри в суспільстві. Лише об’єднавшись, ми надійно захистимо свою свободу і незалежність, принесемо в наші оселі мир і спокій, любов і достаток.

         Не зважаючи на труднощі й проблеми, незмінними залишаються у нашому житті такі цінності, як людська гідність, патріотизм, честь, любов, дружба, співчуття і віра у щасливе майбутнє.

         Від усієї душі зичу усім Вам миру, щасливої долі, міцного здоров’я, добра й благополуччя. Нехай ваша праця буде корисною та потрібною людям, а перемоги – вагомими та переконливими. Бажаю, щоб кожен день Нового року наповнювався цікавими справами, теплом і спокоєм світилися вікна ваших осель, а негаразди обходили їх стороною. Нехай різдвяна зірка освітлює життєвий шлях кожного українця.

З Новим 2020 роком!

 

З повагою

В.о. голови Новопсковської райдержадміністрації Світлана Слюсарєва