Прес-центр6 червня 2019, 09:06

Шановні журналісти! Вітаю вас з професійним святом – Днем журналіста!

 

 

День журналіста – свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюватись у вирій подій, першими дізнаватися про їхній перебіг і створювати об'єктивну картину нашого життя. Важко уявити сучасне суспільство без інформації, без засобів її передачі, без професійного погляду на події і факти нашого життя.

Сьогодні мир і благополуччя громадян значною мірою залежать від того, наскільки об’єктивно журналісти подадуть інформацію, як правдиво проаналізують події, наскільки чесно виконають свій обов’язок.

 Своєю щоденною працею ви створюєте інтелектуальний простір для розбудови України та громадянського суспільства, розвиваєте глибокий дискурс щодо важливих проблем історії сьогодення та майбутнього країни.

Від вашого Слова – друкованого чи мовленого з телерадіоефіру –  залежить  дуже багато. Тож нехай воно служить добру, утвердженню демократії і справедливості, миру і злагоді в суспільстві.

 Нехай ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами, пошуками та цікавими знахідками.

Дякую вам за щиру любов до рідного краю, за самовіддачу, активну життєву позицію і бажання бути максимально корисними справі його процвітання.

Бажаю великих тиражів, поповнення читацької аудиторії, розширення кола друзів, а також міцного здоров’я, особистого щастя, сімейного благополуччя, нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики.

 

З повагою
Голова районної державної адміністрації     Л.ЛАТИШЕВА