Прес-центр19 серпня 2019, 15:08

Щиро вітаємо бджолярів з Днем пасічника!

Бджолярів з давніх-давен шанували на українській землі. Протягом сторічь виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Його секрети відкриваються лише дбайливим і працьовитим.
Мед на столі – радість у господі. З ним українці відзначають свята, частують гостей, лікують недуги. Старовинні рецепти медових страв є безцінною реліквією, яку ми маємо берегти для нащадків.
Честь і хвала трудівникам пасік, які приносять до столу українців неповторний дар землі та сонця. Велика подяка вам за наполегливість, вірність народним традиціям, любов до своєї землі.
Нехай добробут, радість творчості, відчуття гармонії з природою стануть винагородою всім українським бджолярам за терпіння та труд.
Зі святом вас!