Прес-центр21 вересня 2018, 13:09

Skype – консультування жителів району по призначенню субсидії

20 вересня 2018 року працівниками управління соціального захисту населення райдержадміністрації було проведено Skype – консультування жителів району в рамках Он–лайн мобільного соціального офісу «Бібліотеки Новопсковщини — платформа для інформування громади». Через бібліотеки району із запитаннями звернулись жителі Білолуцька, Соснівки, Танюшівки, Новорозсоші, Донцівки.

Громадян цікавили особливості призначення допомоги по вагітності і пологам, компенсаційних виплат за надання соціальних послуг, пільг на харчування у школах і дитсадках для дітей з багатодітних та малозабезпечених родин. Найактуальнішим для мешканців району залишається питання призначення житлових субсидій на опалювальний період 2018 – 2019 рр., зокрема: врахування доходів від паю в розрахунок обов’язкового платежу, підтвердження фактичного місця проживання члена сім’ї, визначення розміру доходів для осіб, що зареєстровані як безробітні у центрі зайнятості тощо.

Спеціалістами управління було надано вичерпні відповіді на всі запитання громадян. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з бібліотеками Новопсковщин