Прес-центр23 листопада 2020, 13:11

Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області інформує страхувальників щодо переваги подачі заяв-розрахунків в електронній формі.

З метою протидії поширенню коронавірусної інфекції та вжиття заходів щодо упередження розповсюдження COVID-19 Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області (далі-відділення управління) наполегливо рекомендує страхувальникам (роботодавцям) на час карантину надавати перевагу електронній формі подачі заяв-розрахунків на отримання фінансування матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду та повідомлень про виплату допомоги.

 Для подання до відділення управління електронних документів, зокрема, заяв-розрахунків на виплату допомоги застрахованим особам, страхувальники (роботодавці) мають укласти із відділенням управління відповідний договір. Клієнтське спеціалізоване програмне забезпечення для створення та подання електронних документів роботодавець обирає самостійно.

 Подання електронних документів надає страхувальнику право не подавати їх на паперових носіях. У разі подання документа в електронному вигляді із застосуванням електронного цифрового підпису, роздрукована заява-розрахунок разом із наданими застрахованими особами документами, на підставі яких призначались окремі виплати та матеріальне забезпечення, зберігається у страхувальника.

         Для укладання відповідних договорів страхувальники мають звернутися до відділення управління за адресою: вул.Миру,5, м.Старобільськ, Луганська область, телефон: 0663618552, (06461) 2-45-80, (06461) 2-28-02.