Прес-центр20 грудня 2017, 14:12

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

У вівторок, 19 грудня у  День Святого Миколая в Новопсковському районному Центрі культури та дозвілля відбувся святковий захід. На початку - голова райдержадміністрації  Сергій Бєлік та голова районної ради  Борис Лебедєв привітали всіх присутніх з чудовим святом – Днем Святого Миколая і вручили  листи подяки та солодкі подарунки дітям району, що досягли високих результатів у навчанні, спорті та мистецтві. Потім присутні насолодились гала-концертом переможців районного огляду-конкурсу «На крилах музики». У виконанні юних музикантів лунали  твори класичної та сучасної музики на флейті, гітарі, фортепіано, саксофон, скрипці, баяні та лунав незрівняний вокал учасників концерту.

Відкривали і закривали святкову програму хореографічні колективи – зразкові студії «Едельвейс» КЗ  «Селищний будинок культури смт. Новопсков» (керівник Ганна Доканьова), «Рандеву» РЦКД (керівник Анастасія Буткова) та вокальний ансамбль «Домісольки» Білолуцької музичної школи (керівник Наталія Крапівка). Фольклорний гурт «Оксамит» (керівник Наталія Шморгун) заспівав колядку «Сидить Миколай» та побажав «Многая літа» огляду-конкурсу «На крилах музики».

Гала-концерт завершився щемливою церемонією нагородження переможців, а по закінченню свята  всіх дітей, гостей, батьків чекало святкове відкриття головної ялинки Новопскова на площі РЦКД, яке організували працівники КЗ  «Селищний будинок культури смт. Новопсков» (директор Ірина Кондратюк), де фольклорний гурт «Оксамит» Новопсковського РЦКД та його солісти також порадували всіх глядачів своєю вокальною майстерністю.