Прес-центр1 листопада 2019, 13:11

У першу неділю листопада в Україні відзначається День працівників соціальної сфери.

 

         В  часи рішучих змін і серйозних випробувань для нашої країни робота соціального працівника набуває виняткової важливості. Саме вони впроваджують реформу соціального захисту, опікуються вимушеними переселенцями, сім’ями учасників антитерористичної операції та родинами учасників Революції Гідності.

         Турбота про людину, її майбутнє, забезпечення соціальних гарантій і допомога тим, хто її потребує – це надважливі завдання, які щодня виконують працівники соціальної сфери.

         Тому на передодні свята для соціальних працівників району в Новопсковській школі мистецтв були проведені урочисті заходи. Кращі працівники соціальної сфери отримали відзнаки Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації, Луганського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області та Новопсковської районної ради.

         Зі словами привітання до присутніх звернулася виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Світлана Слюсарєва побажавши присутнім  благополуччя, достатку, сімейного тепла і щоб ніколи не було причин для смутку.
         Урочисті заходи продовжилися святковим концертом вихованців та викладачів школи мистецтв.