Прес-центр4 листопада 2019, 15:11

У відділі освіти відбулося навчання працівників шкільних їдалень закладів освіти району.

 

У відділі освіти  відбулося  навчання  працівників шкільних  їдалень закладів освіти  району. На розгляд  було винесено питання організації гарячого харчування учнів. У навчаннях взяли участь  працівники відділу освіти, кухарі та комірники шкіл району, представник Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів – Ірина Протасова. Вона надала роз`яснення, щодо  розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).  Це питання дуже важливе, адже гарячим харчуванням у шкільних їдальнях охоплено більше 87% учнів. Учасники навчань мали можливість обмінятися досвідом, отримати відповіді на свої запитання, що в подальшому сприятиме покращенню умов приготування страв, дотримання вимог щодо організації дитячого харчування.