Прес-центр1 листопада 2018, 16:11

Учитель року - 2019

     31.10.2018 відбулося спільне засідання членів журі І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019»  відділу освіти Новопсковської РДА та Новопсковської ОТГ, на якому обговорювали  загальні положення конкурсу та підготовку  до конкурсних випробувань.

    Цей конкурс  проводиться на виконання Указу Президента України від 29 червня 1995 року № 489 «Про всеукраїнський конкурс «Учитель року» відповідно до Положення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 1995 р. № 638 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 16 травня 2018 р. № 370), наказу Міністерства освіти і науки України від 07.06.2018 № 603 у номінаціях: «Вчитель інклюзивного класу», «Географія», «Захист Вітчизни», «Основи здоров’я», «Французька мова».

      Від відділу освіти Новопсковської РДА  в конкурсі беруть участь

Рябоконь Валентина Миколаївна, вчитель географії Білолуцької гімназії ( в номінації «Географія») та Зайчикова Анна Вікторівна ,  вчитель з предмету «Основи здоров'я»  Білолуцької ЗОШ І-ІІ ступенів ( в номінації «Основи здоров'я»).

     Перед ними стоїть завдання успішно пройти випробування І туру. Це, зокрема, такі випробування:

      номінація «Географія» – «Дослідження», «Методичний практикум», «Практична робота», «Тестування з фахової майстерності», «Урок»;

     номінація «Основи здоров’я» – «Методичний практикум», «Практична робота», «Проект», «Тестування з фахової майстерності», «Урок».

   Подолавши ці випробування, конкурсанти проходять в ІІ, обласний тур конкурсу, який відбудеться в січні-лютому 2019 року.

    Тож, побажаємо нашим учасникам конкурсу натхнення, творчих здобутків та перемоги.