Прес-центр19 квітня 2019, 09:04

Управління соціального захисту населення інформує

 

Сьогодні, 18.04.2019р., працівниками управління соціального захисту населення було видано 9 одиниць одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка». Отримувачі допомоги — жінки, що виписалися з пологового будинку, починаючи з 01.03.2019р., і не отримали зазначену допомоги при виписці у зв’язку з її відсутністю.

Запрошуємо молодих батьків, що до цього часу не отримали «пакунок малюка», звернутись із заявою до управління соціального захисту населення (вул. Українська, буд. 65, смт. Новопсков). До заяви необхідно додати довідку з пологового будинку про те, що «пакунок малюка» при виписці не отримано.

Нагадуємо, що до складу «пакунку малюка» входять предмети найпершої необхідності — підгузки (не менше 94шт.), вологі серветки, пелюшки, боді, шапочки, штани – повзунки, шкарпетки, «чоловічки», термометри (для визначення температури води і тіла), прокладки для лактації, ковдри, матрац, рушник, іграшки – брязкальце, крем з ланоліном, рідке мило дитяче. «Пакунок малюка» запаковано у коробку з міцного картону, яку першим часом можна використовувати як колиску для дитини.

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні соціального захисту особисто (смт. Новопсков, вул. Українська, буд. 65) чи за телефоном (06463) 2–13–61.