Прес-центр20 грудня 2017, 11:12

УРА! МИ-ЧЕМПІОНИ!

    Нещодавно в м. Сєвєродонецьк команда Новопсковського району  взяла участь у  відкритому Кубку Луганської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років та 15 років і доросліше. Наш район представляли вихованців тренера-викладача Луганської СДЮШОР Андрущенка С.І. і Меженського Г.В. та тренера-викладача Новопсковської ДЮСШ Буряка Д.О.. На змаганнях наші юні спортсмени мали можливість помірятися силами зі спортсменами Сватівського, Кремінського, Попаснянського, Станично-Луганського, Біловодського районів, міста Рубіжне та Сєвєродонецьк (загалом в змаганнях взяло участь більше 160 важкоатлетів). За результатами напружених і емоційних змагань чемпіонами та призерами в особистому заліку у віковій категорії до 13 років стали :

І місце - Ільченко Богдан, в/к 38 кг – сума двоборства 75 кг,

-Рожков Ігор, в/к 56 кг – сума двоборства 96 кг,

-Андрущенко Олексій, в/к 62 кг двоборства 94 кг

-Думанов Владислав, в/к +62 кг сума двоборства 181 кг

ІІ місце – Батарон Микита в/к до 34 кг
ІІ місце - Жигер Денис в/к +62 кг.

   У віковій категорії до 15 років Ямпольський Володимир виборов перемогу у в/к  85 кг за сумою двоборства - 212 кг, ІІ місце посів Лихонос Іван у в/к 77 кг.

В змаганнях серед  дорослих перемогу вибороли Крищенко Олексій, вагова категорія 56 кг – сума двоборства 135 кг та  Буряк Дмитро, в/к 94 кг - сума двоборства  300 кг.

В змаганнях серед дівчат до 13 років ІІ місце у в/к 53 кг  посіла  Брюховецька Ірина.

   За результатами  нелегкої боротьби в особистої першості  у загальнокомандному заліку серед юнаків до 13 років команда Новопсковського району виборола титул чемпіона посівщи перше місце, в змаганнях серед юнаків до 15 років а також серед чоловіків - наша  команда посіла два третіх місця.

      Вітаємо всіх переможців та призерів з прекрасним спортивними результатами і бажаємо нових спортивних звершень. А тренерам безумовно висловлюємо щиру вдячність за високий рівень підготовки спортсменів до змагань.