Прес-центр23 серпня 2019, 10:08

Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України

23 серпня щороку українці святкують День Державного Прапора.

Державний Прапор – символ свободи, єднання  та слави нашої країни, він уособлює всі прагнення та надії українського народу на краще майбутнє.

Цього року почесне право підняти синьо-жовтий стяг над центральною площею Новопскова було надано учаснику антитерористичної операції, який нагороджений відзнакою Президента України та медаллю «15 років бездоганної служби в Державній прикордонній службі України», старшому техніку відділення логістики відділення прикордонної служби «Білолуцьк» старшому прапорщику Олександру Таранусі.

Всіх присутніх привітала в.о. голови Новопсковської районної державної адміністрації Світлана Слюсарєва.

Хвилиною мовчання новопсковці вшанували пам’ять всіх, хто заплатив життям за збереження цілісності і незалежності нашої землі.

Окрасою урочистої церемонії підняття Державного Прапора України стали вокальні витупи Маргарити Гаєвої, Орини Радченко, Дмитра та Тетяни Хворостянів.

 Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України розпочала цьогорічну  програму святкування, якою передбачено також відкриття фотовиставки «Майбутнє України» та покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку у селі Осинове.