Прес-центр19 квітня 2019, 15:04

Урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України

 

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

 Сьогодні 19 квітня 2019 року у залі засідання  Новопсковської райдержадміністрації  відбулися урочисті проводи призовників весняного призову 2019 року Новопсковського району на строкову службу до лав Збройних сил України.

 На уростому заході було  5 призовників — Соловйов Андрій,  Якимов Олексій, Змієвський Артур, Швець Роман, Бондаренко Сергій. Сьогодні вони — головні герої свята, а завтра одягнуть камуфляжний одяг, взують берці і стануть справжніми рядовими солдатами.

Привітати майбутніх військових прийшли головний спеціаліст відділення комплектування та призову Старобільсько-Новопсковського райвійськкомату Сергій Сопов, який  зачитав відповідний Указ Президента України  та урочисто вручив повістки, заступник голови Новопсковської райдержадміністрації Олександр Скороход та заступник голови районної ради Олена Літвінова.

Урочистості продовжилися привітанням представників Новопсковської ОТГ, та Риб’янцівської сільських рад. Закінчилися урочистості чудовими музичними номерами від колективу районного Центру культури та дозвілля.