Прес-центр13 лютого 2018, 14:02

Увага!Громадське обговорення проекту!

До 20.02.2018 триватиме громадське обговорення проекту Положення про обласний конкурс проектів місцевого розвитку у 2018 році, яке надалі буде затверджене розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації. Метою Конкурсу є сприяння територіальним громадам сіл, селищ, міст та об’єднаним територіальним громадам області у розв’язанні місцевих проблем соціально-економічного характеру та стимулювання громадської активності, спрямованої на вирішення питань місцевого значення спрямованого на підтримку місцевих ініціатив шляхом співфінансування з обласного та інших місцевих бюджетів, а також небюджетних джерел.

Просимо Вас ознайомитися з вищезазначеним проектом та заздалегідь готувати проектні пропозиції, які відповідатимуть умовам конкурсу, налагоджувати зв’язки з громадськими організаціями.

Про дату оголошення конкурсу проектів місцевого розвитку буде повідомлено додатково на сайті райдержадміністрації (орієнтовно 08.03.2018).

Проект Положення та додатки розміщені на головній сторінці сайту райдержадміністрації в розділі «Конкурс проектів місцевого розвитку», або в розділі «Економічний розвиток» - «Гранти».

За консультаціями звертатися до відділу економічного розвитку і торгівлі за тел.: 2-17-76.