Прес-центр10 липня 2018, 15:07

В райдержадміністрації обговорюються напрямки усунення наслідків надзвичайної події в смт Білолуцьк

7 липня 2018 року в смт Білолуцьк Новопсковського району відбулася надзвичайна подія у наслідок ускладнення гідрометеорологічних умов, що привело до пошкодження значної частини покрівлі на будівлі Білолуцької гімнації.  

09 липня 2018 року на місце надзвичайної ситуації виїхали члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на чолі з головою Новопсковської районної державної адміністрації, головою районної комісії Людмилою Латишевою для огляду пошкоджень завданих стихією.

Цього ж дня відбулося позачергове засідання районної комісії з розгляду данного питання. В роботі цього дорадчого органу при райдержадміністрації, окрім членів комісії,  участь взяли  начальник Новопсковського РБТІ Дмитро Великохацький, директор Білолуцької гімназії Юрій Кудінов та директор ПП «Нівла» Олексій Вінников.

За підсумками засідання присутні намітили ряд заходів з координації дій органів виконавчої влади  та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій району щодо усунення наслідків надзвичайної ситуації на території смт Білолуцьк.