Прес-центр22 вересня 2017, 23:09

В райдержадміністрації розглядається питання щодо покращення інвестиційного клімату в районі.

Сьогодні, в залі засідань Новопсковської райдержадміністрації  відбулася робоча нарада з представниками загальноосвітніх навчальних закладів, дошкільних навчальних закладів, закладів медицини,  культури та спорту  щодо покращення інвестиційного клімату та подальше сприяння залученню інвестицій для розвитку району та поліпшення життєвого рівня населення.

Вікторія Височина, перший заступник голови райдержадміністрації,  привітала присутніх, оголосила мету наради та необхідність її проведення.

Основним доповідачем була Наталія Сковородка, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Новопсковської райдержадміністрації, яка розповіла про можливості залучення інвестицій з різних джерел фінансування, в тому числі й міжнародної технічної допомоги, можливості кредитування та покращення інвестиційного стану в районі. Крім того, проінформувала про проведену роботу з підготовки пропозицій, проектів та подачі заявок на отримання фінансування.

Своїм досвідом в реалізації проектів за рахунок міжнародних коштів поділилися Ірина Грачова, директор  КЗ Новопсковської централізованої бібліотечної системи, та Тетяна Біла, завідувач ДНЗ «Дзвіночок» Новопсковської селищної ради.

Робота в напрямку поліпшення інвестиційного клімату, створення сприятливих умов для інвесторів, у районі проводиться постійно та на належному рівні.