Прес-центр10 квітня 2017, 16:04

В районі проведено благоустрій території

                З приходом весни та тепла з’являється бажання бачити свій район чистим та охайним, який так потребує нашого з вами піклування та бережливого ставлення. Отже, для забезпечення екологічного благополуччя жителів, збереження та збільшення зон зелених насаджень, підтримки чистоти і порядку в районі та на виконання п.1 розпорядження голови районної державної адміністрації від 28 березня 2017 року № 180 «Про проведення на території району щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Українського Дня навколишнього середовища» 08 квітня поточного року на території району було проведено День благоустрою. Під час проведення суботника виконано широкий комплекс робіт, спрямованих на поліпшення благоустрою району, озеленення та покращення стану довкілля, активно прийняли участь
близько 4,9 тис.осіб представників підприємств, установ, громадських організації та мешканців району. Виконані роботи з очищення території парків, скверів, здійснені заходи з прибирання ґрунту від бордюр по центральним вулицям, проводились роботи з прибирання територій кладовищ та впорядкування пам’яток і меморіального комплексу. Комунальними підприємствами «Новопсковжитло» та «Новопсковблагоустрій» Новопсковської селищної ради організовано роботи з оперативного вивезення складованого сміття після проведення очищення території селища.

         Під час проведення суботника висаджено 2,032 тис. дерев,  6,081 тис. кущів, упорядковано 1,182 тис. м2 газонів, квітників, встановлено 1 та відремонтовано 5 існуючих дитячих майданчиків, прибрано 135,9 га прибудинкових територій, ліквідовано 44 несанкціонованих сміттєзвалищ, обсяг вивезених відходів склав 56,2 м3.