Прес-центр16 жовтня 2020, 14:10

В закладах освіти тривають пусконалагоджувальні робити

15-16 жовтня 2020 року на виконання розпорядження голови Новопсковської районної державної адміністрації від 23 вересня 2020 року № 323 «Про підготовку житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років», наказу відділу освіти Новопсковської районної державної адміністрації від 07 жовтня 2020 року № 43 «Про початок опалювального сезону 2020-2021 років в закладах освіти Новопсковського району» та з метою забезпечення у шкільних приміщеннях належного температурного режиму управлінням Новопсковського МРУЕГГ проведено пусконалагоджувальні роботи шкільних топкових.

            З метою підготовки закладів загальної середньої освіти до нового навчального року та опалювального сезону 2020-2021 років проведено ряд робіт. А саме: проведені роботи з чергової державної повірки промислових лічильників газу та коректорів обліку споживання природного газу; проведені роботи з повірки опорів контурів заземлення, димових та вентиляційних каналів, сигналізаторів газу; проведено навчання та повторну атестацію у операторів газових топкових і відповідальних осіб за газове господарство.

У Можняківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено реконструкцію вузла обліку газу топкової на суму 49,9 тис. грн., в топкових Кам`янського та Пісківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів завершуються роботи щодо реконструкції вузлів обліку газу на загальну суму – 124,0 тис. грн. Проводиться тендерна процедура для визначення переможця на проведення робіт з реконструкції вузлів обліку газу топкових Новорозсошанського та Танюшівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів на загальну суму – 117,0 тис. грн. У топковій Закотненського ЗЗСО І-ІІ ступенів замінено котел опалення на новий аналогічний. (Вартість котла склала                      49,9 тис. грн.)

До кінця 2020 року укладено договори з ТОВ «ОККО–КОНТРАКТ» - на постачання природного газу; з управлінням Новопсковський МРУЕГГ - на розподіл природного газу; з ТОВ «ЕНЕРА СХІД» - на постачання електричної енергії.

В цьому році  виникла проблема по визначенню організації яка надає послуги з технічного обслуговування газового обладнання та газопроводів. Оскільки послуги з технічного обслуговування газового обладнання та газопроводів не є такими, що відносяться до монопольних, відділом освіти було проведено спрощені процедури на закупівлю цих послуг. В результаті договір укладено на виконання вищезазначених послуг з ПАТ «Луганськгаз».Сума договору складає 59,1 тис. грн..