Прес-центр11 жовтня 2021, 14:10

«Велике будівництво»: відновлений стадіон у Новопскові приймає обласні змагання

Стадіон «Будівельник» Новопсковської дитячо-юнацької спортивної школи відремонтовано за програмою Президента України «Велике будівництво».

У 2020 році за кошти державного фонду регіонального розвитку (8192,821 тис. гривень) та обласного бюджету (2052,340 тис. гривень) в рамках програми Володимира Зеленського на території Новопсковської громади реалізовано цей масштабний проєкт капітального ремонту.

Вже цьогоріч для стадіону придбали необхідне знаряддя, зробили монтаж електронного табло, лав для запасних гравців, розмітку поля, закупили форму для спортсменів тощо.

Голова обласної державної адміністрації Сергій Гайдай неодноразово перевіряв хід будівництва, а після завершення робіт позитивно їх оцінив, проте виступив з пропозицією щодо переобладнання бігових доріжок.

На відбудованому стадіоні вже відбулася низка змагань. Зокрема, вихідними місцева футбольна команда ФК «Новопсков» приймала ФК «Кремінна» у півфінальному поєдинку Кубку ліги Луганської області. Перемогу одержали гості із рахунком 0:3.

А для вихованців місцевої ДЮСШ, а це більше 300 юнаків та дівчат, цього дня були передані футбольні м’ячі від Української асоціації футболу.