Прес-центр22 cічня 2018, 12:01

Великий День Злуки!

         22 січня 2018 року з нагоди відзначення Дня Соборності України в с. Осинове біля пам’ятника Т. Шевченку відбувся тематичний захід  «Великий День Злуки» за участю голови райдержадміністрації Сергія Бєліка, заступника голови райдержадміністрації Олександра Скорохода, заступника голови районної ради Олени Літвінової та громадськості району.

         Не випадково захід відбувся біля пам’ятника Тарасу Шевченку.  З ним вічно жива і горда душа України. Він оберігає, вчить, дарує надію на краще майбутнє.

         Він став охоронцем традицій українського народу і залишається на боці нашої соборності. Тому ми повинні робити все для того, щоб високі прагнення Шевченка до розбудови соборної, незалежної й унітарної держави України справдилися, а молодь, яку ми виховуємо, вбирала найкращі зразки патріотизму і любові до рідної української землі. Наслідувати  заповіти Тараса Шевченка означає інвестувати в духовне майбутнє країни.

          Він для нас Пророк і дороговказ у майбутнє. Він проголосив існування українського народу, має великий вплив на наступні покоління українців і організовує народну свідомість в одне ціле.

           Віримо: з Великим Кобзарем у серці і його ідеєю соборності ми відбудуємось як велика і самобутня нація.