Прес-центр15 квітня 2019, 16:04

Весняна толока в закладах освіти району

 

На виконання п. 5 Плану заходів щодо проведення у 2019 році щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля», затвердженого розпорядженням голови Новопсковської районної державної адміністрації від 25 березня 2019 року № 111, 
12 квітня поточного року учні та працівники шкіл долучилися до всеукраїнської акції "За чисте довкілля". Всі учасники акції активно включилися до виконання робіт з благоустрою шкільних подвір`їв та прилеглих територій.
Так, учні 5-9 класів та працівники Павленківської ЗОШ І-ІІ ступенів привели до належного санітарного стану територію шкільного подвір'я та спортивний майданчик, позгрібали минулорічне листя та сміття. Третьокласники під керівництвом С. Тарасенко провели акцію "Чистий берег", захід проходив на території місця відпочинку р. Біла. Учні збирали пластикові пляшки, поліетиленові пакти та інше сміття. 
Учні Білолуцької ЗОШ І-ІІ ступенів, Пісківської ЗОШ І-ІІІ ступенів привели до належного санітарного стану шкільні подвір'я, учні Пісківської ЗОШ І-ІІІ ступенів впорядкували територію сільського пам`ятника загиблим у Другій світовій війні. Вихованці ДНЗ "Танюшка" висадили квіти біля приміщення закладу освіти.
Отже маємо надію, що і в подальшому будуть проводитись такі заходи з благоустрою і на територіях інших навчальних закладів району, так як формування екологічної свідомості у дітей та спрямування її на практичну реалізацію, надасть особистісного розвитку школярів про екологічний стан суспільства та виховання в молоді любові до рідного краю, природи та готовності до діяльності щодо її охорони.