Прес-центр19 квітня 2019, 11:04

Весняна толока в закладах освіти району продовжується

 

 

Так, у Булавинівській ЗОШ І-ІІ ступенів учні та працівники школи привели до належного санітарного стану територію шкільного подвір'я. Учні 6-9 класів з працівниками школи прибирали минулорічне листя, учні 1-4 класів збирали дрібне сміття, працівники вирубували дрібні порослі дерев, засохле гілля фруктових дерев. Посадили 6 саджанців кущів смородини, 5 саджанців абрикоса, 2 - сливи, 7 саджанців грецького горіха,   а на клумбах посадили 3 кущі троянд  та багаторічні квіти.

            Учні Рогівської ЗОШ І-ІІ ступенів протягом тижня також працювали над упорядкуванням шкільної території. Збирали сухостій, обрізали сухе гілля, упорядковували пришкільні клумби, навчально-дослідну ділянку і обкопували дерева.

            У Риб`янцівській ЗОШ І-ІІІ ступенів для упорядкування території школи та пришкільного парку провели операцію «Первоцвіт» та операцію «Шпаківня».                      Замість аварійних та хворих дерев висадили зелені насадження (дерева, кущі). Здійснили екологічний похід бером річки «Айдар» для виявлення несанкціонованих сміттєзвалищ та їх ліквідація, впорядковували зони відпочинку.

            Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад садок «Краплинка» Новобілянської сільської ради» також долучився до всеукраїнської акції                           «За чисте довкілля». В дошкільному закладі проводились різноманітні заходи. Цікаво та змістовно було організовано заняття та розваги з екологічним вихованням дітей. Відповідно до запланованих заходів дорослі та дошкільнята взяли участь у прибиранні та впорядкуванні дитячих майданчиків і в цілому території ДНЗ.