Прес-центр29 листопада 2017, 15:11

Відбулась нарада директорів підпорядкованих закладів культури

28 листопада 2017 року у відділі культури під головуванням начальника Ольги Козлової відбулась нарада директорів підпорядкованих закладів. В роботі наради взяла участь  страховий експерт Фонду соціального страхування від нещасних випадків  на виробництві Ольга Сорокіна, яка надала консультації з питань щодо дій керівника в разі настання нещасного випадку на виробництві та профілактики нещасних випадків.

           На нараді керівники були ознайомлені з Постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 819-р «Про затвердження плану заходів на 2017-2018 роки у зв’язку з 80-ми роковинами Великого терору – масових політичних репресій 1937-1938 років», матеріалами Міжнародної конференції  «Культурно-мистецька освіта на сучасному етапі: прагнення, виклики та перспективи», яка  спрямована на визначення напрямків стратегії реформування та розвитку культурно-мистецької освіти в Україні.

           Також обговорено план проведення V районного конкурсу індивідуальної виконавської майстерності учнів шкіл естетичного виховання «На крилах музики». Головний спеціаліст відділу Ірина Євсюкова ознайомила присутніх  порядком і графіком надання річних звітів, планом основних заходів на грудень 2017 року.