Прес-центр22 травня 2017, 15:05

Відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів району

19 травня у відділі освіти відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів району, на яку було запрошено районного педіатра Новопсковського центру первинної медико-санітарної допомоги Михайла Кононенка.   Адже саме співпраця освітян і працівників медичних установ має упередити виникнення проблем з проходженням школярами профілактичних медичних оглядів, зарахуванням до навчальних закладів дітей, які не мають обов’язкових профілактичних щеплень.

             На нараді розглянуто ряд важливих питань, зокрема, закінчення навчального року, організоване проведення державної підсумкової атестації, сприяння проходженню випускниками 11-х класів зовнішнього незалежного оцінювання.

            Особливу увагу було приділено організації роботи таборів з денним перебуванням на базі навчальних закладів. Як і минулого року, більшість з них  працюватиме в режимі літніх мовних таборів, що дасть змогу не лише організувати безпечне дозвілля школярів під час літніх канікул, але й покращити знання дітей з англійської мови.