Прес-центр21 травня 2018, 10:05

Відбулася нарада керівників закладів освіти.

            18 травня у відділі освіти райдержадміністрації відбулася нарада керівників загальної середньої та позашкільної освіти. У роботі  наради взяли участь начальник              Новопсковського центру зайнятості Наталія Хворостян та представник Новопсковського районного управління Держпродспоживслужби  Олена Юркова.

            Наталія Хворостян звернула увагу присутніх на необхідність дотримання вимог чинного законодавства щодо працевлаштування осіб з інвалідністю та тих, хто не може вільно конкурувати на ринку праці.

            Серед основних на нараді були розглянуті питання про завершення навчального року, проходження медичного огляду школярів, особливості зарахування дітей до 1-го класу, проходження ЗНО.

            Особливу увагу було приділено організації роботи таборів з денним перебуванням на базі навчальних закладів. Олена Юркова познайомила керівників навчальних закладів з новими законодавчими актами та вимогами Держпродспоживслужби щодо організації дитячого харчування.

            Підсумовуючи нараду,  начальник відділу освіти Світлана Кузнєцова    подякувала  керівникам навчальних закладів за роботу протягом навчального року, а також висловила впевненість, що навіть в умовах обмеженого фінансування  буде якісно організовано  літній відпочинок дітей та проведено необхідні роботи по підготовці  навчальних закладів до нового навчального року.