Прес-центр21 червня 2018, 16:06

Відбулася нарада щодо організації поїздки футбольної команди на змагання в м. Скадовськ.

Під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Вікторії Височиної відбулася робоча нарада з заступником голови Новопсковської селищної ради, директором Новопсковської ДЮСШ, начальником відділу освіти райдержадміністрації, головою ГО «Новопсковської МО ВФСТ «Колос», завідувачем сектору молодіжної політики, фізичної культури та спорту райдержадміністрації, начальником фінансово – господарського відділу апарату райдержадміністрації.

Учасниками наради обговорювалися наступні питання:

- організація поїздки футбольної команди  юнаків 2005-2006 р. н. Новопсковської дитячо-юнацької спортивної школи на всеукраїнські змагання Всеукраїнського-фізкультурно-спортивного товариства  «Колос»  «Хто ти, майбутній олімпієць?»;

- підготовка документів для участі  у конкурсному відборі проектів, які можуть реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку  у 2019 році.

       
За підсумками наради Вікторія Височина надала доручення начальнику відділу освіти райдержадміністрації підготувати документи для подання до Новопсковської селищної ради з метою забезпечення організації поїздки футбольної команди на змагання.

Завідувачу сектору молодіжної політики, фізичної культури і спорту райдержадміністрації, начальнику відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадмінстрації підготувати спільно з представниками Новопсковської селищної ради до 5 липня 2018 року пакет документів для участі у конкурсному відборі проектів та подати до облдержадміністрації.