Прес-центр14 березня 2018, 14:03

Відбулася робоча нарада з представниками сільських та селищних рад району.

Сьогодні під головуванням першого заступника голови, в.о. голови райдержадміністрації Вікторії Височиної в залі засідань відбулась робоча нарада за участі голів, секретарів та відповідальних осіб за ведення військового обліку сільських, селищних рад району, представників військкомату та спеціалістів районної державної адміністрації.

Головний спеціаліст відділу комплектування Старобільсько-Новопсковського ОРВК,  Сергій Сопов, проінформував присутніх про особливості проведення  весняного призову 2018 року у Новопсковському районі. Також звернув увагу голів сільських, селищних рад на проблемні питання, які виникають під час призовної кампанії, наголосивши на необхідності більш якісного проведення оповіщення та доставки військовозобов’язаних до військкомату.

В ході наради начальник юридичного відділу райдержадміністрації, Ірина Шепітько, нагадала про особливості заповнення звіту щодо здійснення регуляторної діяльності та про типовий договір оренди землі.

Головний спеціаліст, в.о. начальника архівного відділу райдержадміністрації, Євген Должков, повідомив присутнім про вимоги до оформлення архівних справ.

Разом з тим, начальник відділу призначень державних соціальних допомог, компенсацій та житлових субсидій управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Тамара Сєрікова, надала роз’яснення щодо порядку призначення тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату та про порядок призначення і виплати державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю і державної соціальної допомоги на догляд.

Присутні отримали фахову та корисну інформацію для подальшого використання в роботі.