Прес-центр21 червня 2019, 11:06

Відбулися обласні урочисті заходи з нагоди Дня фермера України

19 червня 2019 року в Старобільському районі відбулися обласні урочисті заходи з нагоди Дня фермера України за участю голови директора департаменту агропромислового розвитку Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Хлякіна та керівництва районів області.  

Під час заходу Сергій Хлякін звернувся до всіх присутніх та побажав щедрих врожаїв на нивах, втілення в життя планів, задумів та сподівань на  благо розквіту України та піднесення добробуту всього українського народу. Також на урочистому заході кращих фермерів було відзначено листами подяки Луганської обласної ВЦА, серед яких були керівники фермерських господарств Новопсковського району: Березовський Іван Олексійович голова ФГ «Надежда», Клок Максим Валерійович голова ФГ «МАКСАГРО», Куриленко Микола Павлович голова ФГ «Росток», Полторацький Геннадій Миколайович голова СФГ «Сатурн».

Далі захід продовжився святковим концертом на якому виступив учасник шоу «Голос Країни» та фіналіст проекту «Х – Фактор» Сергій Юрченко подарувавши всім присутнім гарний святковий настрій.