Прес-центр15 червня 2018, 15:06

Відбулися святкові заходи до Дня медичного працівника.

Напередодні професійного свята працівників галузі охорони здоров'я, яке в Україні відзначається щорічно у третю неділю червня,  в Новопсковському районному Центрі культури та дозвілля відбувся урочистий тематичний захід.

Це свято відноситься не тільки до лікарів і медсестр, а й до тих, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів та збереження здоров’я.

Медичних працівників району тепло вітали голова райдержадміністрації Латишева Л.А., голова районної ради Лебедєв Б.В., головний лікар Новопсковського районного територіального медичного об’єднання Мотунов М.О.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі охорони здоров’я, активну життєву позицію та з нагоди Дня медичного працівника кращим представникам медичної галузі району вручено  грамоти райдержадміністрації та районної ради.

Після офіційної частини на медиків чекав святковий концерт, який до свята підготували творчі колективи районного Центру культури та дозвілля.