Прес-центр4 липня 2018, 15:07

Відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.

Враховуючи значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку, Президент України Петро Порошенко установив в Україні свято — День Національної поліції України.

04 липня 2018 року в приміщенні Новопсковського відділу поліції відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України.

З професійним святом правоохоронців району привітали голова Новопсковської районної державної адміністрації Людмила Латишева та Новопсковський селищний голова Вадим Гаєв.

 Подякували служителям закону за самовіддану працю та побажали, щоб вдача та професійні успіхи завжди були постійними супутниками в їхньому житті. Також зазначили, що професійний обов’язок кожного співробітника поліції – незалежно від звання й посади, бути справжнім захисником прав та свобод людини, зберігати чистоту перед законом і власним сумлінням. Щиро побажали всім міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, мирного неба над землею, благополуччя та злагоди.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у забезпечення законності, правопорядку, захисту конституційних прав і свобод громадян та з нагоди Дня Національної поліції України грамотами райдержадміністрації та селищної ради нагороджено кращих правоохоронців району.

Продовжився захід музичним вітанням з професійним святом представників правоохоронних органів працівниками Риб’янцівського СБК (вокальний ансамбль «Журавушка», солісти Інна Абраменко та Ірина Ульченко).