Прес-центр23 травня 2019, 14:05

Відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації

21 травня 2019 року під керівництвом голови Новопсковської районної державної адміністрації Людмили Латишевої відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації. У засіданні колегії взяли участь члени колегії, сільські та селищні голови району, керівники установ, підприємств, організацій району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації. На засіданні колегії було розглянуте наступне питання: «Про виконання    бюджету Новопсковського району за І квартал 2019 року» (Доповідач: Кісель Олена Василівна - начальник  управління фінансів райдержадміністрації; співдоповідачі: Кузнєцова Світлана Анатоліївна – начальник відділу освіти райдержадміністрації, Козлова Ольга Василівна – начальник відділу культури райдержадміністрації). 

            Також було розглянуте питання години контролю, а саме: « Про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 25 березня 2019 року № 111 «Про  проведення на території району щорічної всеукраїнської  акції «За чисте довкілля» та у її рамках Дня благоустрою населених пунктів» (Доповідач: Похідняк Тетяна Миколаївна - начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації).

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень прийняли відповідні рішення з кожного з винесених на порядок денний засідання колегії питань.