Прес-центр4 вересня 2019, 14:09

Відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації

4 вересня 2019 року під керівництвом в.о. голови Новопсковської районної державної адміністрації Світлани Слюсарєвої відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації. У засіданні колегії взяли участь члени колегії, сільські та селищні голови району,  керівники установ, підприємств, організацій району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації. На засіданні колегії були розглянуті наступні питання: «Про хід збирання врожаю зернових культур врожаю 2019 року та готовність господарств району до сівби озимих культур під врожай 2020 року. ». (Доповідач:  Риб’янець Олексій Сергійович - начальник відділу  економічного аналізу, фінансово-кредитного забезпечення та соціально-трудових відносин  управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, в.о. начальника управління  агропромислового розвитку райдержадміністрації.) та «Про готовність навчальних закладів району до нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.»

(Доповідач: Кузнєцова Світлана Анатоліївна – начальник відділу освіти райдержадміністрації.

 

Також були розглянуті питання години контролю:

1. Про   хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 02 травня 2019 року № 166 «Про організаційне і фінансове забезпечення  відпочинку та оздоровлення дітей і підлітків влітку 2019 року».

ДОПОВІДАЄ: Обрізанова Олена Володимирівна - заступник начальника управління - начальник відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг та контролю за правильністю призначення та виплати пенсій, в.о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

 

2. Про  хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 18.11.2014 № 353 «Про стан розвитку донорства крові та її компонентів у  Новопсковському районі».

ДОПОВІДАЄ: Нестеренко Олексій Сергійович - в.о. головного лікаря Новопсковського РТМО.

 

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень прийняли відповідні рішення з кожного з винесених на порядок денний засідання колегії питань.