Прес-центр20 лютого 2020, 09:02

Відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації

             19 лютого 2020 року під керівництвом  в.о. голови Новопсковської районної державної адміністрації Світлани Слюсарєвої відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації. В засіданні колегії взяли участь члени колегії, сільські та селищні голови району,   керівники установ, підприємств, організацій району,  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації. На засіданні колегії були розглянуті наступні питання:

1.  Про  виконання  бюджету Новопсковського району за 2019 рік. (Доповідач: Кісель Олена Василівна - начальник  управління фінансів райдержадміністрації).

2.  Про готовність органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, районних служб і організацій до пропуску льодоходу, повені та  паводку в  2020 році. (Доповідач: Тарасенко Андрій Вікторович -  начальник Новопсковського міськрайонного відділу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Луганській області).

Також були розглянуті питання години контролю:

1. Про підсумки роботи Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області з питань цивільного захисту за 2019 рік. (Доповідач: Капіч Владислав Станіславович – головний спеціаліст з питань цивільного захисту райдержадміністрації).

2. Про хід виконання Програми зайнятості населення Новопсковського району на період до 2020 року, затвердженої рішенням районної ради  від 14  червня 2018 року № 23/4, за 2019 рік. (Доповідач: Обрізанова Олена Володимирівна - заступник начальника управління - начальник відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг та контролю за правильністю призначення та виплати пенсій, в.о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації. Співдоповідач: Хворостян Наталія Володимирівна - директор Новопсковського районного центру зайнятості). 

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень прийняли відповідні рішення з кожного з винесених на порядок денний засідання колегії питань.