25 жовтня 2019, 10:10

Відбулося чергове засідання громадської ради.

 

24 жовтня 2019 року в кабінеті голови райдержадміністрації відбулося чергове засідання Громадської ради при Новопсковській районній державній адміністрації. На порядку денному розглядалися питання про призначення населенню субсидій, державних соціальних допомог, пільг, компенсацій у 2019 році; про стан виконання районної цільової соціальної програми з розвитку фізичної культури та спорту Новопсковщини на 2019 – 2022 роки. З даних питань виступили начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Хомутянська та завідувач сектору з питань молоді, спорту та охорони здоров'я райдержадміністрації Ірина Віннік.

         У засіданні взяли участь члени громадської ради, виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Світлана Слюсарєва та заступник голови райдержадміністрації Олександр Скороход.

         Засідання відбулося у форматі «круглого столу». До присутніх була доведена інформація про стан справ щодо призначення населенню субсидій, державних соціальних допомог, пільг, компенсацій у 2019 році. Начальником управління були надані вичерпні відповіді на запитання членів громадської ради. А також до відома присутніх була донесена інформація про виконання районної цільової соціальної програми з розвитку фізичної культури та спорту Новопсковщини на 2019 – 2022 роки завідувачем сектору та надані відповіді на запитання.

          Діалог між представниками громадських об’єднань та влади пройшов у форматі відкритості та конструктивності.

         Також членами громадської ради було визначено дату наступного засідання та затверджено порядок денний.